---- 1989 - Cumulus - 2016 ----

Video’s

Een groeiend aantal Cumulusleden maakt video-opnamen en publiceert die op YouTube en/of Vimeo.

Naast bekende parafilmers als de beide Arie’s hebben ondertussen ook Huub Kuijpers, Marysia Zolik, Johnny Cuppens en Dré Holthuijsen video’s op YouTube geplaatst, ieder op hun eigen YouTube-kanaal.

Scrol naar beneden om nog andere YouTube-afspeellijsten van het Cumulus-kanaal te bekijken.

Onderstaande afspeellijst bevat alle video’s van de genoemde Cumulus-leden. Mocht je als lid hier ontbreken, neem dan gewoon contact op met ons en je wordt er zo snel mogelijk aan toegevoegd.

Klik op Afspeellijst voor een overzicht van alle video’s die ook via het eigen YouTube-kanaal van Cumulus te zien zijn en klik op het gewenste exemplaar om deze te bekijken.

Arie2 is misschien wel de meest actieve mediavlieger bij Cumulus. Op zijn eigen YouTubekanaal a2hogie publiceert Arie Hoogenboom al enkele jaren tal van videoproducties van zijn hand. Thema in hoofdzaak: paragliden.

De ene keer is Arie als enthousiast schermvlieger met verschillende camera’s in de lucht om zijn solovlucht vanuit diverse ooghoeken vast te leggen; een andere keer laat hij een passagier, die hij als tandempiloot meeneemt, een camera bedienen. Of dat nu tijdens een liervlucht of tijdens een bergvlucht is, het maakt niet uit. Het resultaat is altijd een fascinerende videoproductie met oog voor details en interacties tussen hem en andere leden van Cumulus.

Klik op Afspeellijst voor een overzicht van alle video’s van Arie2 en klik op het gewenste exemplaar om deze te bekijken.

Zo ongeveer vanaf de beginperiode van het schermvliegen bij Cumulus heeft Arie van Velzen uitgebreide videodocumenten samengesteld van alle activiteiten. Wie van de oudere leden kent niet de films van Arie die bij menige gelegenheid via een tv-toestel, beamer of op dvd bekeken werden.

Op het eigen YouTube-kanaal van Cumulus én hieronder zijn alle tot nu toe ge-uploade, onverkorte video’s van Arie te bekijken, zo ongeveer vanaf 1993.

Klik op Afspeellijst voor een overzicht van alle producties en klik op het gewenste exemplaar om deze te bekijken.

  • Actueel weer Veulen


  • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
    Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
    Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.