Diversen

Cumulus, hoe is het er mee?

Cumulus kent vanaf de oprichting een zeer stabiel ledenbestand. Voor veel leden geldt dat ze al heel lang lid zijn, menigeen al vanaf de oprichting in 1989. De gemiddelde leeftijd van de leden………, nee…, daar hebben we het maar niet over. Het jongste lid is (nog even) 21 jaar en het oudste  76 (nog héél even). De andere leden zitten daar ergens tussenin, logisch hè?  Het zijn vrijgezellen, vaders, moeders, en jazeker……, ook opa’s,  één ding hebben ze gemeen hebben, ze zijn gek op vliegen. We hebben 2 instructeurs en 2 hulpinstructeurs. Onze leden komen uit alle delen van het land en zelfs uit België EN….. ITALIË!!!  echt waar! Maar nu hebben alle leden een probleem, het weer, het weer, HET WEER!!! Vliegen, ho maar! Het is nog maar net februari, de maand waarin Carnaval gevierd wordt en waarin wij onze reserves vouwen, maart brengt ons de lente en de start van het VLIEGSEIZOEN. We moeten nog wel een en ander doen, beide lieren en de quad moeten voorzichtig afgestoft en uit hun winterslaap gehaald worden en de brug moeten we (weer) terugplaatsen. Dan gaan we vliegen en starten de opleidingen voor nieuwe leden. CUMULUS IS SPRINGLEVEND!

LAAT HET VLIEGSEIZOEN 2018 MAAR BEGINNEN,

WE KIJKEN ER NAAR UIT!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.