Diversen

Plannen maken…

De jaarlijkse algemene ledenvergadering zit er op. De kascommissie heeft de financiën van 2017 gecontroleerd en zoals verwacht weer goedgekeurd! We kunnen plannen gaan maken. De “Schifisweek” is al meer dan 20 jaar een vaste factor evenals de reservevouwdagen. Het Pinsterweekend  in Merselo bij molen Nooitgedacht staat ook dit jaar gepland, het zal van het weer afhangen of dit een vliegweekend wordt of een ” tentweekend”. Maar met plannen kun je gewoon doorgaan, plannen combineren met dromen is helemaal ideaal want als alle plannen en dromen doorgaan en uitkomen wordt het een fantastisch vliegjaar. Een groot voordeel van dromen is dat je het altijd en overal kunt doen, zelfs onder werktijd, dat heet dan dagdromen,  je baas merkt  er meestal niets van en het werk wordt minder saai. ‘s-Nachts dromen heeft wel nadeel, zo’n mooie nachtdroom kan zomaar veranderen in een nachtmerrie en dan schrik je wakker. Heel voorzichtig kun je al naar de lente kijken, het duurt nog even en als het zo ver is… hoeft er niet meer gedroomd worden. Geplande plannen  krijgen dan vleugels en daarmee  gaan we vliegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.