Diversen

Als we niet vliegen….. hebben we meer pijlen op de boog!

Sommigen worden chagrijnig als er niet gevlogen kan worden. Dat is niet de bedoeling, er zijn nog heel veel dingen die je wel kunt doen  tijdens de “nietvliegperiode”.  Één van die dingen is je reserveparachute luchten en opnieuw pakken. Daarvoor heeft Cumulus twee data gereserveerd, 17 en 24 februari. De vouwdag op 24 februari wordt verschoven naar 3 maart.  De reden hiervoor is dat we zaterdag 24 februari doellandingen  gaan oefenen in Tienray. Het worden wel bijzondere doellandingen, we gaan proberen, net als Cupido, met pijlen het hart van een doel te raken. Geen makkelijke opgave, Cupido raakt ook niet altijd het hart!!  

De vouwdagen, 17 februari en 3 maart, zijn in Tegelen, Bongerdstraat 231 vanaf 9.30 uur. Wel even aanmelden. Wil je je pijlen richten op zaterdag 24 februari, ook aanmelden. Informatie over tijd, locatie en kosten wordt nog bekendgemaakt.

R

 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.