Diversen

2018, het jaar is begonnen bij Cumulus

2017 hebben we achter ons gelaten , wat 2018 ons brengen zal weten we nog niet. Een groot deel kunnen we zelf regelen en daar zijn we al druk mee bezig. De eerste theorieavond zit er op, vrijdag a.s. is de algemene ledenvergadering, de contributieaanslagen zijn expres nog verstuurd  vóór de belastingaangiften in de bus vallen, ha, ha. Wat er in 2017 met de clubfinanciën gebeurd is staat netjes op een overzicht in afwachting van de goedkeuring door de kascontrolecommissie. Met pijn in het hart hebben we ook afscheid moeten nemen van onze oude quad. Gelukkig hoefde hij niet naar het asiel maar vond onderdak bij een nieuwe eigenaar. De onderhandelingen over de prijs waren kort maar zeer krachtig, systeem handjeklap. Dit en de besparing op de verzekeringspremie hebben geen effect op het contributiebedrag. Omdat de verkoop in 2018 plaats vond komt het ontvangen bedrag niet voor op het financieel overzicht 2017, maar goed ook. Al met al een drukke eerste week van 2018.

Als dank voor 10 jaar trouwe dienst een archieffoto van de oude quad ter herinnering.

 

R

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.