Diversen

Wat doen we met dit weer?

Wat we met dit weer doen? In elk geval niet vliegen, het is bijna winter en dit weer hoort er gewoon bij. De winter duurt maar 3 maanden, de rest van het jaar is het dus geen winter.

2018 wordt een heel druk jaar. Voor het zo ver is worden er meestal goede voornemens gemaakt zoals afvallen, stoppen met roken, sporten, minder (of meer) drinken en ga zo maar door.  Ineens is het dan 2018, eerst hebben we nieuwjaarsdag, de jaarlijkse algemene ledenvergadering gevolgd door carnaval en dan wordt het lente. Weg met de goede voornemens, we gaan vliegen. Veel verandert er niet bij Cumulus, we krijgen een vernieuwde en verbeterde website, de opleidingen starten en we gaan weer naar Schnifis. Veel veranderen hoeft ook niet, stel dat we een ander lettertype, zoals in Griekenland, zouden gebruiken op deze site? Dan zouden de meeste  bezoekers van deze site grote moeite hebben om de tekst nog te kunnen lezen. Voor leden die van plan zijn om in Griekenland te gaan vliegen zou het een goede oefening zijn. Laten we het maar niet doen, het enige dat we echt willen veranderen is het aantal vliegbare dagen in het nieuwe jaar. Helaas kunnen we dat niet zelf, het is weer afhankelijk van het weer. Met een beetje optimisme komen we een heel eind  en met een beetje puzzelen is alle tekst wel te lezen, het is echt geen Grieks.

Ruud

P.S. Kom je er echt niet uit met de tekst, dan wordt deze behandeld tijdens de theorie op 12 december in Tegelen.

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.