Diversen

Transport…

Transport is het verplaatsen van personen of goederen. Afgelopen weekend heeft Cumulus een transportklus uitgevoerd. Niet één maar zelfs twee. Nou en? Het zit zo, Cumulus is een vliegclub,  om te kunnen vliegen is er materiaal nodig en Cumulus heeft materiaal. Materiaal moet worden onderhouden, vernieuwd en soms zelfs vervangen. Dat was allemaal niet aan de orde.

Op marktplaats werd een gebruikte lier aangeboden voor een schappelijke prijs. Iets voor Cumulus?  Mmmm…. misschien, nodig….., nee, maar…, gaan kijken…? Zoiets heet wikken en wegen, na een paar dagen gewikt, gewogen en  financiën gecheckt te hebben kwam het tot kijken. Kijken kost niks toch…, zo lang je maar niets koopt. De wikweegschaal sloeg toch door en toen werd het kijken kopen. Na een minutieuze inspectie hebben onze inkopers  de prijs nóg schappelijker weten te maken en nu is Cumulus eigenaar van een tweede lier compleet met scooter om lijnen om te halen. Via een twee fasen transport is de lier vervoerd (door eigen transport onderneming) en wacht in een tijdelijke opslag op de feestelijke ingebruikname. Ondanks deze activiteit hoeft ook voor het komende jaar de contributie niet verhoog te worden. Cumulus blijft nog steeds, de door onszelf uitgeroepen, voordeligste vliegclub van Nederland.

R

 

 

 

 

 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.