Diversen

Nog 4 weekends….

Nog 4 weekends krijgen we en dan is 2017 voorbij, de meesten van ons zijn een jaar ouder geworden. Of we daar blij mee moeten zijn? Bij Cumulus stijgt daardoor de gemiddelde leeftijd van de leden. Dat gebeurt elk jaar weer, ook in 2018. Cumulus telt een groot aantal vliegende Abrahams, het wordt tijd dat die aangevuld worden met Benjamins anders moeten we straks Methusalem-opleidingen gaan geven. Voorlopig nog niet, omdat er eerst overlandopleidingen gestart zijn, ja… ook voor Abrahams. Dat gaat zeker lukken!  Volgende cursusavond is 12 december in Tegelen. De algemene ledenvergadering in 2018 is op vrijdag 12 januari. In februari worden  reservevouwdagen gepland en de Schnifis-vliegweek in 2018 start al op zaterdag 6 mei. Het wordt toch wel een erg druk vliegjaar!!!

R

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.