-pagina

Nog meer theorie?

Al weer theorie, nog meer, is dat nodig? Al onze leden hebben brevetten of hebben hiervoor examen  gedaan en moeten nog enkele vluchten maken. Om een lange vlucht te maken en verder van “huis” te landen heb je op je brevet de aantekening OVERLAND (ÜBERLAND) nodig. Voor deze aantekening is dus aanvullende theorie nodig, afgesloten met een examen en een vlucht van 10 km. Natuurlijk in Schnifis Oostenrijk. Aanstaande dinsdag 21 november 19.30 uur starten we met de theorie voor deze aantekening in Tegelen, Bongerdstraat 231. Ontspanning hoort er vanzelfsprekend ook bij en daarvoor is er vrijdag 24 november, delaatstevrijdagvandemaandCumulusavond. De dag er na zal voor veel Cumulusleden weer een ontspannen avond opleveren, een avond met een dubbel jubileum dat alles met vliegen en Don Quichot (Don Quijote) te maken heeft. 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.