Diversen

Nieuws of gewoon een bericht?

Elke week een bericht plaatsen op de website is niet zo moeilijk, meestal gaat het over het weer dat weer te slecht is en dat we daarom weer niet kunnen vliegen. Nu een keer iets heel anders en dat is nieuws.  Leo heeft voor ons vliegterrein in Veulen een NOTAM aangevraagd voor het seizoen 2018. Voorheen moesten onze vliegactiviteiten elke keer gemeld en afgemeld worden bij de luchtverkeersleiding van vliegbasis Volkel of Nieuw Millingen omdat het  terrein binnen de CTR van vliegbasis De Peel/Volkel ligt. Maar er is meer, Leo heeft een instructie-video in mekaar geknutseld hoe een dyneema- lijn gerepareerd moet worden.    

Nou weet ik niet zeker of dit nu nieuws is of gewoon een bericht maar nu niet over het weer. Dit en nog veel meer gebeurt allemaal achter de schermen ter voorbereiding op het seizoen van 2018 met hopelijk heel veel vliegdagen.

R

 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.