Diversen

Iets bijzonders?

Regelmatig kijk ik op de Cumuluswebsite naar een grafiek die het aantal bezoekers weergeeft. De aantallen variëren, normaal zijn er door de week wat minder bezoekers en in de weekends meer. Logisch eigenlijk, elk weekend staat er wel nieuws of een bericht op de site en dat wordt bekeken. Nieuws maakt nieuwsgierig. Gisteren was er geen nieuws of bericht geplaatst op site maar wel een piek in het aantal bezoekers en dat dat maakt mij nieuwsgierig, hoe kan dat?? Nou waren er wel enkele bijzondere zaken maar die waren nog niet gepubliceerd, wel vermeldenswaardig. Het begon al op vrijdagavond, onze maandelijkse Cumulusavond, met een recordaantal van slecht 2 bezoekers,  wat misschien met gisteren te  maken had want twee bijzondere avonden achter mekaar is wellicht iets te veel. Één Cumuluspiloot vierde met familie zijn 50 jarig huwelijksfeest. Dat doe je maar één keer. Er was nog meer, een andere Cumuluspiloot had na 25 jaar als Martinair piloot, Abraham gezien!!, een goede reden voor een super feest. Dat was het ook. Na deze bijzondere dingen heb ik nog geen verklaring gevonden voor de piek in de grafiek maar ben wel benieuwd naar de volgende piek! 

De namen van de piloten zijn niet genoemd in dit bericht maar zijn, uitsluitend voor het alsnog verzenden van felicitaties met passend cadeau,  op te vragen bij het bestuur.

R

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.