Diversen

Verrassingen…..

Verrassingen, gebeurtenissen of dingen waar we niet op geteld hebben. Opeens zijn ze er of we willen of niet, we accepteren ze maar. Soms zijn ze onaangenaam maar ook dikwijls plezant ( Belgisch voor plezierig). Afgelopen vrijdag, net voor het begin van de Cumulusavond,  was er al een verrassing in de vorm van een totaal gemetamorfoseerde (moeilijk woord) feestzaal waarin we een kijkje mochten nemen van Antonie. Hij mag er met recht trots op zijn. We waren er eigenlijk niet op gekleed en zijn uitgeweken naar het nostalgische cafégedeelte. Ook dat zal binnenkort een metamorfose ondergaan in de stijl van de zaal. De Cumulusavond zal dan eveneens veranderen in een avond vol stijl. Het is ook elke keer een verrassing wie er verschijnt op zo’n avond, per slot van rekening is iedereen welkom. Het weer is geen verrassing, het is niet de moeite waard om daarover iets te zeggen. Misschien krijgen we nog wel enkele vliegdagen, dat zou wel een echte verrassing zijn. Veel serieuze zaken zijn er niet besproken vrijdagavond, behalve het vastleggen van 12 januari 2018, als datum voor de algemene ledenvergadering, hebben we het vooral luchtig gehouden.

R.

 

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.