Diversen

Meevallers

Als tegenvallers goed uitpakken komen er meevallers tevoorschijn. En dat was vandaag.
Met een kannetje benzine moest eerst de quad gelaafd worden, met de lier, die ook snakte naar een paar flinke slokken, hadden we geen rekening gehouden. Tanken in Ysselsteyn. Normaal geen probleem, met de lier naar de pomp maar zonder rem- en richtingsknipperdingen omdat de plug niet paste, nu dus ook geen probleem. Pinpaspomp met defecte pinpasautomaat. Creatieve Cumulusoplossing gezocht en toch kunnen tanken. Op weg naar het terrein besloot een netjes opgevouwen grondzeil alvast een vlucht van de lier te maken gevolgd door een mooie landing ergens in de berm. Stoppen was riskant zonder rem- en andere knipperdingen. Jammer, weg zeil. Het verhaal van de quad vertellen we wel een andere keer. We gingen vliegen. En nu begonnen de meevallers, een afgebroken start, een losgeschoten release, een gekneusde enkel tellen we niet mee, anders lijkt het of alles misging. Nee, de vluchten waren goed tot zeer goed. Veel vluchten, bescheiden thermiekvluchten en aparte startmomenten (van horen zeggen). Te vroeg, vanwege een verjaardag, naar huis. Het vliegen ging nog geruime tijd door (ook van horen zeggen).
Bij navraag bleek de dag gewaardeerd te zijn als een geslaagde vliegdag. En dat zijn ze meestal.

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.