Diversen

Voorbij gevlogen…. een terugblik en een verslag.

Wij vliegen hoog en lang, de tijd vliegt snel en is dan voorbij. Niet helemaal, onze vaste cineast en producer “a2hogie” heeft kans gezien de tijd te vertragen en zelfs terug te halen in een video die draait om vader Wijnand en dochter Evie. Het is al weer jaren geleden, Evie is gegroeid en je kent haar amper nog terug. Wijnand nog wel, ondanks de eerste grijze haren en voorbije jaren. Het is erg leuk om te zien hoe de vervlogen tijd even teruggehaald werd door “a2hogie”.

De tijd blijft vliegen ook vandaag, de tijd hoeft geen rekening te houden met het weer, wij echter wel.
Vandaag hebben we gewonnen van het weer, we zijn gaan vliegen. Grijze lucht, beetje motregen, geen thermiek, pittige wind, niets kon ons tegenhouden.
De lier werkte gewoon mee, de quad verslikte zich in te veel benzine en moest even een therapeutische behandeling ondergaan van Paul. De aansporing “lopen, lopen, lopen”, bleef achterwege vandaag voor de beginners. Aanwijzingen hoefden nauwelijks gegeven te worden, circuits en landingen werden zelfstandig uitgevoerd en speedbars konden uitgeprobeerd worden. Beeklandingen….., neeeee…., net niet. Wel een mooie “touch and go” landing en enkele trapvluchten. Een geslaagde vliegdag. Ook nu is de tijd voorbij gevlogen maar gelukkig gevangen en omgezet, door “a2hogie”, in herinneringen die we straks ongetwijfeld terug kunnen zien.

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.