Diversen

Na het weekend

Een succesvol weekend; dat had het moeten worden. Ook in 2017 waart het pechduiveltje, soms met handlangers, nog rond. Waarom hij daarvoor uitgerekend Cumulus uitgezocht heeft zullen we wel nooit te weten komen.
Een kort verslag; de brug blijft een bestaand project, zaterdag waren er te weinig bruggenbouwers beschikbaar. We werken ook alleen met vrijwilligers. We hebben wel nog de quad opgehaald, die loopt weer, en naar Veulen gebracht. Zondag was ons Noordoosten wind beloofd en wel de hele dag, helaas was het maar net genoeg voor één vlucht.


De wind was letterlijk een dwarsligger, ondanks de grote drukte op het veld. Maar het was toch mooi weer, een pilsje dan maar bij Antonie??? Gesloten!!! Gelukkig was er op het terreintje tegenover van alles voor de jeugd georganiseerd en daar hoort een tent met vloeibare versnaperingen ook bij. Het snoepen van enkele versnaperingen verdreef de lichte teleurstellingen van het weekend. En dat pechduiveltje is nog niet klaar met ons. Lichtpuntjes voor de volgende vliegdag; na regen komt zonneschijn, de quad is er, het remprobleem van de lier wordt opgelost en misschien is het in het weekend droog en vliegbaar.
Het pechduiveltje….., daar bedenken we een plan voor. We zullen hem leren.

Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.

 • Actueel weer Veulen


 • Wil je de vooruitzichten bekijken voor de komende dagen, beweeg de muis dan naar het onderste gedeelte en je kunt de gewenste dag en/of tijd aangeven.
  Om het actuele weer op andere locaties te bekijken, klik je linksboven op Windyty of op de link eronder.
  Op de website van Windyty krijg je nog andere mogelijkheden aangeboden.